National events

PARK PORSCHE Sunday 25 tot en met Monday 26 February 18

PARK PORSCHE

Op zondag 25 maart 2018 staat voor de vijfde keer het festival Park Porsche op het programma. Park Porsche is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type Porsche, klassiek, modern of exclusief. Tijdens Park Porsche is er meer te zien en beleven dan alleen Porsches. Het festival wordt muzikaal omlijst door een klassieke 'partybus', er zijn stands aanwezig met lifestyle artikelen, kleding en accessoires en u kunt het automuseum bezoeken. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die geheel in het teken van Porsche zal staan.


Koppenhoefstraat 14, 5283 VK, Boxtel, Nederland
Meer informatie: http://parkporsche.nl

ANTWERP CLASSIC SALON Friday 02 tot en met Monday 05 March 18

02 t/m 04 maart 2018

ANTWERP CLASSIC SALON

Expositie en verkoop van: oldtimers, classic cars, motoren, restauratiebedrijven en benodigdheden, nieuwe en gebruikte accessoires, interieurs, onderhoudsproducten, zeldzame literatuur, miniaturen en modellen, kunstobjecten met als thema classic cars en automobielen, clubstands en musea met presentaties van hun mooiste automobielen.


Locatie: Antwerp EXPO, Antwerpen, Belgie
Meer informatie: http://www.antwerpclassicsalon.be/nl

ROZ CLASSIC Saturday 03 tot en met Sunday 04 March 18

ROZ CLASSIC

In 2018 wordt de 55e ROZ verreden. De organisatie heeft besloten om er - net als 5 jaar geleden- weer een echte Ronde Om de Zuiderzee van te maken.

De 55e ROZ zal zaterdagochtend 3 maart vroeg van start gaan in Heerhugowaard bij Hotel Jules. Vrijdagavond is er al de mogelijkheid om de documentencontrole te doen, dus het is aantrekkelijk in Hotel Jules een kamer te boeken. Het hotel beschikt over 50 sfeervolle kamers. Dus reserveer op tijd.

De rally is verdeeld in zes etappes van elk ca. 110 km. Vier etappes op zaterdag en twee op zondag. De eerste etappe gaat door Noord-Holland over de Afsluitdijk naar Friesland. Daarna worden de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel aangedaan.

Meer informatie en inschrijven, zie de website.

Heerhugowaard, Nederland
http://www.rozclassic.nl

RACING EXPO Saturday 03 tot en met Sunday 04 March 18

03 t/m 04 maart 2018

RACING EXPO

Racing EXPO is de grootste Auto- en Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland. Op Racing Expo vind je alles waar je mee kunt racen en showen, van Dakar trucks tot grasmaaiers en van professionele race teams tot hobbymatige auto- en motorsport. Naast spectaculaire race demo’s vormen gepimpte voertuigen en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken, banden etc. ontbreken niet.


WTC Expo, Leeuwarden, Nederland
Meer informatie: http://racing-expo.nl

RACECAREVENT Sunday 04 tot en met Monday 05 March 18

RACECAREVENT

Op zondag 4 maart 2018 staat voor de tweede keer het festival RaceCarEvent op het programma. RaceCarEvent is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type raceauto, klassiek, modern of exclusief. Mocht u niet over een raceauto beschikken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats. Tijdens RaceCarEvent is er meer te zien en beleven dan alleen raceauto's. Er zijn stands aanwezig met race gerelateerde producten, kleding en accessoires en u kunt het automuseum bezoeken. Daarnaast zijn er diverse randactiviteiten.

Locatie: Koppenhoefstraat 14, 5283 VK, Boxtel , Nederland
Meer informatie: http://racecarevent.nl

BRITISH CARS & LIFESTYLE Saturday 10 tot en met Sunday 11 March 18

BRITISH CARS & LIFESTYLE

Het weekend van 10-11 maart vindt de beurs British CARS & Lifestyle plaats in Rosmalen (Autotron). Niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! Al 26 jaar ‘British Best’, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten. Kortom: fun voor ladies and gentlemen!

Locatie: Autotron, Rosmalen, Nederland
Meer informatie: http://britishbest.nl

CAPITAL CARS & CLASSICS Saturday 10 tot en met Sunday 11 March 18

CAPITAL CARS & CLASSICS

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema.

Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
Meer informatie: http://www.cc-c.nl

AUTOMAXX STREETPOWER Sunday 11 tot en met Monday 12 March 18

AUTOMAXX STREETPOWER

AutoMaxx Streetpower zal ook dit jaar het seizoen weer openen! En wel op zondag 11 maart 2018! Natuurlijk weer met een bomvol programma met de eerste ronde van Dutch Time Attack, 1/4 Mile Dragraces op de 402 meter, Carlimbo, BurnOut Madness Contest, Rev battles, Best of Show Battle en en nog veel meer.

Circuitpark, Zandvoort, Nederland
Meer informatie: http://www.automaxxstreetpower.nl

OLDTIMERBEURS GENK Saturday 17 tot en met Sunday 18 March 18

OLDTIMERBEURS GENK

Oldtimerbeurs in de Limburghal-Genk.

Limburghal, Genk, Belgie
Meer informatie: http://ludovdc.be

TECHNO-CLASSICA ESSEN Wednesday 21 tot en met Sunday 25 March 18

21 t/m 25 maart 2018

TECHNO-CLASSICA ESSEN

Weltmesse für Oldtimer, Classic- & Prestige-Automobile, Motorsport, Motorräder, Ersatzteile, Restaurierung und Welt-Clubtreff.

MESSE ESSEN, Norbertstrasse, 45131, Essen, Duitsland
Meer informatie: http://www.technoclassica.de/tce_uk.php?m=1

GEO-RALLY Saturday 31 March tot en met Sunday 01 April 18

GEO-RALLY

Op zaterdagmiddag 31 maart 2018 organiseert de Stichting ABC-Rally de GEO-Rally, een oefenrally als vervolg op de DHRC-kaartleescursus voor gevorderden van 17 februari 2018. De systemen van de Tulpenrallye worden gehanteerd, dus ook daarvoor is de rally een prima oefening. De rit start vanuit Lunteren, is ca. 3 uur lang en is uitgezet door Joep Wanders.

Restaurant-Hotel De Lunterse Boer, Boslaan 87 , Lunteren, Nederland
Meer informatie: http://www.abc-rally.nl

INTERNATIONAL AMSTERDAM MOTOR SHOW Sunday 01 tot en met Monday 02 April 18

INTERNATIONAL AMSTERDAM MOTOR SHOW

In het paasweekend van 2018 vindt de eerste editie plaats van een nieuwe traditie in Nederland, de International Amsterdam Motor Show. Na een jarenlange afwezigheid van een (inter)nationale autoshow in Amsterdam kan Nederland weer uit zien naar een spectaculair auto evenement.

Deze IAMS zal het accent leggen op auto’s die de harten sneller doen kloppen. Stuk voor stuk auto’s voor de autoliefhebber. Je kunt uit binnen- en buitenland de meest bijzondere supercars verwachten, maar ook de meest bijzondere klassieke auto’s, aanverwante lifestyle producten en accessoires, maar ook aandacht voor motorperformance van de bovenste plank en een knipoog naar de nationale en internationale autosport.

De IAMS vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 tot en met 5, op totaal 30.000 vierkante meter. De IAMS wordt daarmee het nieuwe platform voor de meeste bijzondere automobielen, uit het heden en de toekomst en natuurlijk het beste van ons automobiele erfgoed.

www.amsterdammotorshow.com