Landelijke evenementen

14 okt NAMAC BEURS

14 okt NAMAC BEURS

Met honderden standhouders uit heel Europa en meer dan een kilometer aan standtafels is de NAMAC-ruilbeurs in de afgelopen decennia uitgegroeid tot de grootste ruilbeurs van modelauto’s in Europa. Alle denkbare schalen en soorten miniaturen zijn hier te vinden. Van oude Dinky’s tot de nieuwste Norevs, ze zijn te vinden in Houten.

Bezoekers zijn welkom vanaf 10 uur, de beurs sluit om 3 uur. Niet-leden betalen 5 euro toegang, kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Locatie: Meidoornkade 24, 3992 AE, Houten, Nederland
website:namac.nl

22 okt TWENTE RALLY

TWENTE RALLY

De Conrad Twente Rally bestaat sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement bezocht door ca 30.000 toeschouwers.

Natuurlijk is zoals elk jaar ook de publieksproef Hengelo Zuid opgenomen in de route, met als spectaculair sluitstuk de DHL-Arena. De start van de wedstrijd vind plaats vanaf het service terrein wat zich op de parkeerplaats van Thales in Hengelo bevindt.

Locatie: Diamantstraat, 7554, Hengelo, Nederland
website: www.twenterally.nl

27 t/m 29 okt CLASSICSNL

CLASSICSNL

In het WTC Expo Leeuwarden vindt van 27 t/m 29 oktober 2017 wederom de CLASSICSNL oldtimerbeurs plaats. CLASSICSNL is dé oldtimerbeurs voor liefhebbers van klassieke auto’s. Met een ruim aanbod klassieke auto’s van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Bewonder verschillende zeldzame klassiekers, exclusieve oldtimers, prachtige youngtimers, of plaats een bod op jouw favoriet tijdens de oldtimerveiling! Je kunt met al je vragen terecht bij de enthousiaste exposanten. Zij helpen je graag verder met oldtimer restauratie, taxatie, aankoop, verzekeringen en meer. Heb je zelf een klassieke auto in kwalitatief goede tot concoursstaat staan? Dan kun je ook deelnemen aan CLASSICSNL.

Openingstijden:
Vrijdag 27 oktober: 13:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag 28 oktober: 10:00 uur - 18:00 uur
Zondag 29 oktober: 10:00 uur - 18:00 uur

Locatie: WTC Expo, Leeuwarden, Nederland
website:www.classicsnl.nl