Landelijke evenementen

Oldtimerdag Oudheusden donderdag 03 mei 18

Dit jaar vind de oldtimerdag reeds voor de zesde keer plaats. Een dag vol (live)muziek, dans, eten, drinken, kofferbakverkoop, nostalgische (kinder)kermis en natuurlijk veel oldtimers. Desgewenst kunt u deelnemen aan een tourrit door de omgeving.

Deelname en inschrijven is gratis. 
Locatie: Vermeerstraat 58-A
5156 HL Heusden

Website:www.oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl

Contact: Peter van den Bosch
Tel. 0628551129
oldtimerdagoudheusden@gmail.com

FIAT 500 TREFFEN zaterdag 19 mei 18

Op 19 en 20 mei 2018 vindt het Fiat 500 oldtimer treffen plaats te Sittard-Geleen (Zuid-Limburg, Nederland). Na een zeer succesvolle editie in mei 2013 wordt dit spectaculaire internationale Fiat 500 treffen herhaald. U kunt tijdens dit weekend kennismaken met de Limburgse cultuur, natuur en gastvrijheid. Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden zie de website.

Sittard-Geleen, Nederland
www.fiat500treffen.nl

SUPER CAR SUNDAY zondag 20 mei 18

Vredestein Super Car Sunday vindt in 2018 wederom twee keer plaats. Pinksterzondag 20 mei is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En in september komt er ook dit jaar een extra editie op het Circuit Zandvoort. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit

TT Circuit, Assen, Nederland
www.supercarsundayassen.nl

OLDTIMER TREFFEN OUD-ZEVENAAR maandag 21 tot en met dinsdag 22 mei 18

De zesde editie van het Oldtimer Treffen Oud-Zevenaar vindt plaats op 2e pinksterdag.

Programma is doorgaans:

09.30 - 11.00 / 11.30 Toertocht per klasse (bromfietsen, solexen, motoren, tractoren en auto's).
11.30 - 15.30 openstelling bezoekers.
Naast de tentoonstelling is er eveneens een braderie.

Schutterij St. Anna, Oud-Zevenaar, Nederland
www.schutterijstanna.nl/oldtimer/

CULEMBORGSE OLDTIMERDAG zaterdag 26 mei 18

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert de Historische Automobiel Club Cuylenborgh haar 28ste Oldtimerdag.

700 jaar geleden waren er nog geen auto's en is de stad Culemborg opgericht. Maar met de komst van het eerste motorvoertuig in 1886 kwam daar verandering in. De stad Culemborg is beïnvloed door de automobiel en diens ontwikkeling. Om het tijdsbeeld van deze ontwikkeling in ere te houden organiseert de Historische Automobiel Club Cuylenborgh (HACC) al jaren de Oldtimerdag, waarbij we de laatste jaren circa 350 oldtimers bijeen brengen. Aangezien in 2018 de stad Culemborg 700 jaar bestaat zien wij, HACC en oldtimerliefhebbers de gelegenheid om éénmalig 700 oldtimers bijeen te brengen op deze 28e Oldtimerdag.

De diversiteit die Culemborg al 700 jaar kenmerkt brengen we tot uiting door verschillende automerken en bouwjaren (auto's tot 1985) te presenteren aan de deelnemers en bezoekers aan de Oldtimerdag Culemborg, waarmee we dit jaar gezamenlijk Nederlands grootste rijdende automuseum gaan vormen met een breed scala aan autohistorie. Tijdens deze Oldtimerdag, zaterdag 26 mei 2018, kunt u de historische stad Culemborg bezoeken waarbij oude straatbeelden lijken te herleven. Zeker aangezien vele deelnemers gekleed zijn in de stijl passend bij de tijdsperiode van diens auto. De automobielen zijn op verschillende plaatsen in de binnenstad opgesteld en zullen in de loop van de dag vertrekken voor een korte rondrit door het Betuwse landschap.

Mocht u een oldtimer, klassieker of youngtimer van voor 1985 hebben en wilt u één van de 700 deelnemers zijn? Meldt u dan aan via onderstaande website. Maar ook zonder oldtimer bent u van harte welkom om de auto's, eigenaren en de historische binnenstad te bezichtigen.

Culemborg, Nederland
www.hacc.nl/oldtimerdag

STELLING VAN AMSTERDAM RALLY zaterdag 26 mei 18

De Stelling van Amsterdam Rally - SVAR is een initiatief van een aantal enthousiaste rallyrijders, die inmiddels een aantal jaren ervaring op hebben gedaan in het rijden en navigeren van classic rally's als de Tulpenrallye, ABC-rally, SLS Classic-rally, ROZ en vele andere rally-evenementen. De start van de 6e SVAR op 26 mei 2018 is bij Hampshire Golfhotel - Waterland in Purmerend.

Hampshire Golfhotel - Waterland, Purmerend, Nederland
www.svar.nl

Via Flaminia (Lecce) zaterdag 26 mei 18

zaterdag 26 mei 2018 t.e.m. zaterdag 2 juni 2018

Een gezellige rally met een maximum van 30 equipes. De auto's worden gebracht naar de luchthaven van Bari, vandaar is het een klein stukje naar Lecce, het Rome van het zuiden.
Wij verblijven drie dagen in Puglia de regio in de hak van de Italiaanse laars. Een zeer afwisselende regio, met mooie antieke steden, strand en zee, mooie natuur, natuurlijk heerlijk eten en bovenal de Italiaanse passie voor auto's in het bijzonder en voor het leven in het algemeen.
Op weg naar het noorden komen wij o.a. door Toscane, Umbrië en de Abruzzen. Heerlijk rijden door de mooiste stukjes Italië.
De Via Flaminia is een ontspannen rally, er wordt niet op tijd gereden, er is dus voldoende tijd voor een kop koffie en een foto. De uitdaging, voor diegene die wil winnen, zit hem in de juiste navigatie. En wil je alleen genieten, dan heb je naast een geweldige tijd een hoop strafpunten, daar valt mee te leven onder de Italiaanse zon en een wijntje in de hand.
De rally eindigt bij Bologna. Van daar is het een kort stukje naar Verona alwaar de autoslaaptrein naar Düsseldorf genomen kan worden.
Locatie: Lecce (IT)
Route plannen
Website: www.via-flaminia.com

Contact: Bart Kleyn
Tel. 0031624234345
b.kleyn@via-flaminia.com

YOUNGTIMER EVENT zondag 27 mei 18

YOUNGTIMER EVENT

Youngtimer Event is hét evenement voor alle auto’s uit de jaren 70, 80 & 90: op de werf een gezellig festival met foodtrucks, muziek en podia. En natuurlijk volop youngtimers van clubs, liefhebbers en bezoekers.


NDSM Loods, Neveritaweg 15, Amsterdam, Nederland
www.youngtimerevent.com

Achterhoekse Oldtimerrit 2018 zondag 27 mei 18

 

Oldtimertreffen Klimmen (Voerendaal) zondag 27 mei 18

Diversen oldtimer treffen, van fiets tot motor en auto en tractor enz.

Gratis toegang
Locatie: Klimmerderstraat 5
6343AC Voerendaal

Contact: guus weerts
Tel. 0031-06-40540905
zundappguus@hotmail.com

Hunebeddentocht (Borger) zondag 27 mei 18

Het bestuur van de stichting “Hunebedden Tocht” organiseert op de laatste zondag van mei ( 27 mei 2018 ) weer een oldtimertocht voor auto's en motoren ouder dan 25 jaar.
Het is een tocht van ongeveer 90 km, langs verschillende hunebedden door het mooie Drentse landschap.

Locatie: Hunebedstraat 27
531 JV Borger

Website: https://hunebeddentocht.nl/

Contact: Marijn Oosterveld
Tel. 0620199450
info@hunebeddentocht.nl

Tour des Ardennes (Eindhoven) woensdag 06 juni 18

Road trip voor Oldtimers en Classic Sportscars.
4 daagse tourrit naar Luxemburg.


Vertrek vanaf Hotel van der Valk te Eindhoven.
Verblijf in "Hotel des Ardennes"te Hoscheid Luxemburg.
Uitgebreid ontbijtbuffet en dagelijks 3 gangen keuze diner.
Routeboek en rallyschild ontvangt u bij de start.
diverse routes in Ardennen en Duitse Eifel.
Prijs 475,00 per equipe.
Info en reservering: Tour de ardennes @outlook.com of 06-4089 6644

Locatie: Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
Route plannen

Contact:Adrie de Groot
Tel. 06-4089 6644
tourdesardennes@outlook.com

Vlissingen Vintage vrijdag 22 juni 18


Vlissingen Vintage, 3 dagen vol met live muziek van 20 internationale bands, vintage markt, vinyl beurs, barbers, shoeshiners, en op zaterdag een grote oldtimershow.
Inschrijven is niet nodig, iedere oldtimer is welkom.

Locatie: Kleine markt 1
4381 Vlissingen
www.facebook.com/vlissingenvintage2018
Contact:rik lingier
Tel. 0622117821
stichtingvintagepromotions@gmail.com

Oss on Classic Wheels zondag 24 juni 18


Oss on Classic Wheels is een oldtimerevenement voor twee- en vierwielers van 40 jaar en ouder. Tijdens de ochtend verzamelen de deelnemers zich op de parkeerplaats van het Eikenboomgaardplein in Oss voor de inschrijving en kunnen bezoekers onder genot van muziek uit vervlogen tijden al het klassiek-schoons bewonderen. Rond 12:30u zullen de voertuigen worden uitgezwaait voor een toertocht met een lengte van ongeveer 90km voor de vierwielers, en 60km voor de tweewielers door de wijde omgeving van Oss. Na afloop van de toertocht zullen de voertuigen weer arriveren op het Eikenboomgaardplein. De dag wordt afgerond met een prijsuitreiking voor de deelnemers die in de ogen van de jury met de mooiste voertuigen rondrijden. Kijk voor meer info en inschrijving op www.OoCW.nl

Locatie:Eikenboomgaardplein 5341CT Oss
Website:www.oocw.nl
Contact: Frank de Rijk
info@oocw.nl

Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn zondag 01 juli 18

Groote oldtimerevenement voor alles wat wielen heeft met een bouwjaar van voor 1990.
350 deelnemers in toertocht. groot gratis dagprogramma voor het publiek. Altijd verrassende items en thema's.

Locatie: Heerbaan
6566 AA Millingen aan de Rijn
Route plannen
Website:www.historischvervoer.nl
Contact:Harrie Coerwinkel
Tel. 0481-432954
info@historischvervoer.nl