Landelijke evenementen

Tour des Ardennes (Eindhoven) woensdag 06 juni 18

Road trip voor Oldtimers en Classic Sportscars.
4 daagse tourrit naar Luxemburg.


Vertrek vanaf Hotel van der Valk te Eindhoven.
Verblijf in "Hotel des Ardennes"te Hoscheid Luxemburg.
Uitgebreid ontbijtbuffet en dagelijks 3 gangen keuze diner.
Routeboek en rallyschild ontvangt u bij de start.
diverse routes in Ardennen en Duitse Eifel.
Prijs 475,00 per equipe.
Info en reservering: Tour de ardennes @outlook.com of 06-4089 6644

Locatie: Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
Route plannen

Contact:Adrie de Groot
Tel. 06-4089 6644
tourdesardennes@outlook.com

OLDTIMER FESTIVAL VEENENDAAL zaterdag 16 juni 18

Op 16 juni 2018 vindt de 2e editie van het Oldtimer Festival Veenendaal plaats. In de ochtend toerrit, in de middag festival.

Locatie: Evenemententerrein (stadspark), Veenendaal, Nederland
Meer informatie: https://oldtimerveenendaal.nl

OLDTIMER MEETING LEIDSCHENDAM zaterdag 16 juni 18

Op zaterdag 16 juni, de zaterdag voor Vaderdag, is er voor het eerst een oldtimer meeting in Leidschendam Centrum. Op deze dag showen trotse eigenaars hun oldtimers en kan er gestemd worden welke oldtimer ‘The best of show’ is.

De Rock en Billy band @Barnbees en een DJ zorgen met live muziek voor extra gezelligheid. Voor de lekkere trek staat er een BBQ foodtruck en kun je op diverse plaatsen terecht voor een hapje en een drankje.

Mis het niet en zet 16 juni van 13.00 tot 17.00 uur in de agenda en misschien kun je gelijk slagen voor een leuk Vaderdagcadeau!

Locatie: Damlaan, Leidschendam, Nederland
Meer informatie: https://leidschendamcentrum.nl/oldtimerdag/

OLDTIMERSHOW LOSSER zondag 17 juni 18

Op zondag 17 juni 2018 (Vaderdag) vind de 6e Oldtimershow Losser plaats op en om de nostalgische Steenfabriek de Werklust aan de Oldenzaalsestraat te Losser, op deze nostalgische locatie bieden wij u een schat aan oldtimers, zowel tractoren, (vracht)auto's, (stationaire) motoren, bromfietsen enz. Het thema van 2018 is het merk Hanomag. Daarnaast onderdelenmarkt, miniaturen, literatuur en oude ambachten.


Locatie: Steenfabriek de Werklust, Smuddeweg 3, Losser, Nederland
Meer informatie: http://www.oldtimershowlosser.nl

BLIJ DAT IK RIJ zondag 17 juni 18

Op de derde zondag van de maand is het weer zover Vaderdag! Kom gezellig naar het Openluchtmuseum om diverse motorrijtuigen en andere vervoersmiddelen te bekijken. Het museumpark staat er vol mee.

Het Nederlands Openluchtmuseum organiseert samen met de Stichting Mobiele Collectie Nederland en de FEHAC op zondag 17 juni een mooie Vaderdag, met als thema ‘Blij dat ik rij’. Beleef mee hoe ‘blij we in de jaren ’70 waren’ dat we eindelijk met vrijwel de gehele samenleving met de auto konden gaan en staan waar we wilden. Het openbaar vervoer raakte uit de mode; de mensen wilden zelf bepalen wanneer ze waar heen gingen.

Eigenaren van Oldtimers vertellen met passie en emotie over hun auto's en de solexen rijden ondertussen gezellig rond in het park. Vraag gerust de weg aan de politieagent uit de jaren '60, maar let wel op de slogan van het Jordaanse Café Tante Stien aan de Westerstraat: 'Glaasje op, laat je rijden!' Gelukkig kun je al lopende het park ook prima ontdekken.

Locatie: Arnhem, Nederland
Meer informatie: https://openluchtmuseum.nl/blij-dat-ik-rij

Vlissingen Vintage vrijdag 22 juni 18


Vlissingen Vintage, 3 dagen vol met live muziek van 20 internationale bands, vintage markt, vinyl beurs, barbers, shoeshiners, en op zaterdag een grote oldtimershow.
Inschrijven is niet nodig, iedere oldtimer is welkom.

Locatie: Kleine markt 1
4381 Vlissingen
www.facebook.com/vlissingenvintage2018
Contact:rik lingier
Tel. 0622117821
stichtingvintagepromotions@gmail.com

Oss on Classic Wheels zondag 24 juni 18


Oss on Classic Wheels is een oldtimerevenement voor twee- en vierwielers van 40 jaar en ouder. Tijdens de ochtend verzamelen de deelnemers zich op de parkeerplaats van het Eikenboomgaardplein in Oss voor de inschrijving en kunnen bezoekers onder genot van muziek uit vervlogen tijden al het klassiek-schoons bewonderen. Rond 12:30u zullen de voertuigen worden uitgezwaait voor een toertocht met een lengte van ongeveer 90km voor de vierwielers, en 60km voor de tweewielers door de wijde omgeving van Oss. Na afloop van de toertocht zullen de voertuigen weer arriveren op het Eikenboomgaardplein. De dag wordt afgerond met een prijsuitreiking voor de deelnemers die in de ogen van de jury met de mooiste voertuigen rondrijden. Kijk voor meer info en inschrijving op www.OoCW.nl

Locatie:Eikenboomgaardplein 5341CT Oss
Website:www.oocw.nl
Contact: Frank de Rijk
info@oocw.nl

OSS ON CLASSIC WHEELS zondag 24 juni 18

Oss on Classic Wheels is een oldtimerevenement voor twee- en vierwielers van 40 jaar en ouder. Tijdens de ochtend verzamelen de deelnemers zich op de parkeerplaats van het Eikenboomgaardplein in Oss voor de inschrijving en kunnen bezoekers onder genot van muziek uit vervlogen tijden al het klassiek-schoons bewonderen. Rond 12:30u zullen de voertuigen worden uitgezwaaid voor een toertocht met een lengte van ongeveer 90km voor de vierwielers, en 60km voor de tweewielers door de wijde omgeving van Oss. Na afloop van de toertocht zullen de voertuigen weer arriveren op het Eikenboomgaardplein. De dag wordt afgerond met een prijsuitreiking voor de deelnemers die in de ogen van de jury met de mooiste voertuigen rondrijden.

De inschrijving voor deelname aan het evenement start om 10:00u. De toertocht zal aanvangen vanaf 12:30u en zal ongeveer 3 uur duren. Rond 15:30u zullen de deelnemers weer arriveren op het Eikenboomgaardplein. Rond 17:00u is de prijsuitreiking.

Voor bezoekers is gratis entree tot het evenemententerrein. Indien U met uw voertuig van 40 jaar of ouder wilt deelnemen kunt u zich inschrijven voor de volgende tarieven:
Voor auto's en vrachtauto's:
voorinschrijving via OoCW.nl: €12,50
Inschrijving op de dag zelf: €15,-
Voor brommers en motoren:
Voorinschrijving via OoCW.nl: €10,-
Inschrijving op de dag zelf: €12,50


Locatie: Eikenboomgaardplein 1, 5341 CT, Oss, Nederland
Meer informatie: http://www.oocw.nl

Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn zondag 01 juli 18

Groote oldtimerevenement voor alles wat wielen heeft met een bouwjaar van voor 1990.
350 deelnemers in toertocht. groot gratis dagprogramma voor het publiek. Altijd verrassende items en thema's.

Locatie: Heerbaan
6566 AA Millingen aan de Rijn
Route plannen
Website:www.historischvervoer.nl
Contact:Harrie Coerwinkel
Tel. 0481-432954
info@historischvervoer.nl

TOURRIT GROENE HART zondag 01 juli 18

De Holland Oldtimer Touringclub (HOT) organiseert, speciaal voor oldtimers ouder dan 25 jaar, in de periode van april tot en met oktober 2018 op elke eerste zondag van de maand een tourrit door het Groene Hart. Start vanaf 12.30 uur.

Locatie: Café De Egelantier Raadhuisplein 1,

2391 BJ Hazerswoude-Dorp, Nederland

Meer informatie: http://h-o-t.nl

KAR-GA-DOOR ZUIDWOLDE woensdag 04 juli 18

Op 14-juli wordt de 6e editie van kargadoor in Zuidwolde(dr) georganiseerd. Op deze dag staat alles in het teken van die goeie oude tijd Oude autos, motoren, tractoren, bromfietsen, vrachtautos, fietsen, handkarren, paarden spannen, oude ambachten, een grote aantrekkelijke markt, en vooral veel gezelligheid in en om het centrum van Zuidwolde. We willen iedereen die zich in dit plaatje kan vinden uitnodigen deel te nemen aan dit mooie evenement op 14-07 vanaf 09.00 tot 16.00 uur Tevens kan er indien gewenst deelgenomen worden aan de verschillende tourritten die uitgezet worden. Aanmelden kan via onderstaande website onder het kopje deelnemen. Of voor vragen mailen met info@kargadoorzuidwolde.nl of tel. 06-55160956 Rutger wemmenhove (voorzitter kargadoor zuidwolde) Tevens overwegen we bij voldoende animo, om een onderdelenmarkt erbij te organiseren.

Locatie: Zuidwolde, Nederland
Meer informatie: http://www.kargadoorzuidwolde.nl

OLDTIMER DAY BERKEL-ENSCHOT zondag 08 juli 18

Iedere liefhebber van oldtimer auto's, motoren en scooters kan zich inschrijven om deel te nemen aan deze fantastische dag met een tourrit (circa 100 km) door het prachtige groene gebied rondom Berkel-Enschot. Aan deze rit zal een spelelement worden toegevoegd. De deelnemers starten 's ochtends na een gezellige ontvangst met het eerste deel van de tourrit. Aansluitend zal er bij Boerderij Denissen een overheerlijke lunch voor de deelnemers plaatsvinden onder het genot van sfeervolle muziek. Na de lunch zal het tweede gedeelte van de tourrit worden gereden. Ook dit jaar wordt er wederom voldoende technische ondersteuning geboden door Marcus en zijn team van het bedrijf OOTO uit Berkel-Enschot. Het is wederom dit jaar mogelijk om met geschorste voertuigen deel te nemen aan de rit.

De tourrit eindigt op zeer verrassende wijze bij Boerderij Denissen waar de deelnemende oldtimers bij binnenkomst door de prachtige bomenlaan zullen flaneren voor het grote publiek. Vervolgens krijgen de oldtimers een zichtbare prominente plek op een prachtig groenrijk terrein, zodat belangstellenden al deze Oldtimer pronkstukken kunnen bewonderen.

Meer informatie en inschrijven, zie de website.

Locatie: Boerderij Denissen, Generaal Eisenhouwerweg 1, Berkel-Enschot, Nederland
Meer informatie: http://www.oldtimerdayberkelenschot.nl

HISTORISCHE DAG DIEVER zaterdag 14 juli 18

De Ondernemersvereniging Diever nodigt u hierbij uit deel te nemen aan de Elfde Historische dag Diever op en rond de intieme Brink van Diever met oa oldtimer auto's, stationaire motoren, oude tractoren, motoren, bromfietsen enz. Er zal voor alle deelnemende voertuigen een toertocht worden georganiseerd door het fraaie Zuid-West Drenthe. Er koffie met iets lekkers klaar. Dit wordt door de plaatselijke Horeca gezorgd. Een autoambulance zal paraat staan voor eventuele pechgevallen. U wordt tussen 10.00 uur en 10.30 uur verwacht op de Brink in Diever. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden

Locatie: De Brink, Diever, Nederland
Meer informatie: https://www.oldtimerdagdiever.nl

OLDTIMERSHOW DIEPENHEIM zondag 22 juli 18

De Oldtimershow Diepenheim op 22 juli 2018 staat open voor alle oldtimers ouder dan 25 jaar dus ook motoren, auto''s, vrachtwagens, tractoren. Tevens zullen er diverse demonstraties worden gegeven en zal er ook voor de jeugdige bezoekers genoeg te doen zijn. Voor deelnemers is deelname en entree gratis. Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Nijhofweg/Needseweg, Diepenheim, Nederland
Meer informatie: http://www.oldtimershowdiepenheim.nl

ASTERIA KNAPZAKKEN TOER zaterdag 28 juli 18

Het Noord-Limburgse land wordt met een tocht van ca. 130 km doorkruist. Een leuke en interessante tocht in een mooie omgeving. Het starttijdstip van de tocht op zaterdagmorgen is zodanig gekozen dat u de gehele dag de gelegenheid heeft om te genieten van de mooie omgeving, stops voor leuke bezienswaardigheden en natuurlijk, niet te vergeten, de picknick om de knapzak te ledigen De Asteria Knapzakken Toer is een all-oldtimer evenement voor personenauto's welke niet merk gebonden is. De enige voorwaarde die aan de auto's gesteld worden is dat zij van het bouwjaar 1985 of ouder zijn.

Voor deelname aan de Asteria Knapzakken Toer wordt een inschrijving vooraf gevraagd. Meer informatie en inschrijven, zie de website.

Locatie: Venray, Nederland
Meer informatie: http://www.venrayoldtimercity.nl/index.php/asteria-knapzakken-toer

NATIONAAL OLDTIMER FESTIVAL zondag 29 juli 18

Zondag 29 juli vindt het Nationaal Oldtimer Festival powered by Meguiar's weer plaats. Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.500 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs en het Meguiar's Concours d"Elegance. Tot ziens in Zandvoort!

Locatie: Circuit, Zandvoort, Nederland
Meer informatie: http://www.nationaaloldtimerfestival.nl

VENRAY OLDTIMER CITY zondag 29 juli 18

Voor de 24ste keer organiseert Stichting Venray Oldtimer Toertocht het evenement Venray Oldtimer City. Voor de liefhebbers van toertochten kan er gekozen worden uit een tocht van 50 of 80 km.

Inschrijven vooraf is hiervoor niet nodig, op de dag zelf kan dit van 10.00 u tot 13.30 u op de inmiddels bekende plaats voor de schouwburg.

De toeschouwers kunnen hierbij in het centrum van Venray genieten van de honderden mooie oldtimers. Herinneringen en nostalgie zullen bij menigeen weer naar boven komen.

Locatie: Venray, Nederland
Meer informatie: http://www.venrayoldtimercity.nl