Landelijke evenementen

22 okt TWENTE RALLY

TWENTE RALLY

De Conrad Twente Rally bestaat sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement bezocht door ca 30.000 toeschouwers.

Natuurlijk is zoals elk jaar ook de publieksproef Hengelo Zuid opgenomen in de route, met als spectaculair sluitstuk de DHL-Arena. De start van de wedstrijd vind plaats vanaf het service terrein wat zich op de parkeerplaats van Thales in Hengelo bevindt.

Locatie: Diamantstraat, 7554, Hengelo, Nederland
website: www.twenterally.nl

27 t/m 29 okt CLASSICSNL

CLASSICSNL

In het WTC Expo Leeuwarden vindt van 27 t/m 29 oktober 2017 wederom de CLASSICSNL oldtimerbeurs plaats. CLASSICSNL is dé oldtimerbeurs voor liefhebbers van klassieke auto’s. Met een ruim aanbod klassieke auto’s van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Bewonder verschillende zeldzame klassiekers, exclusieve oldtimers, prachtige youngtimers, of plaats een bod op jouw favoriet tijdens de oldtimerveiling! Je kunt met al je vragen terecht bij de enthousiaste exposanten. Zij helpen je graag verder met oldtimer restauratie, taxatie, aankoop, verzekeringen en meer. Heb je zelf een klassieke auto in kwalitatief goede tot concoursstaat staan? Dan kun je ook deelnemen aan CLASSICSNL.

Openingstijden:
Vrijdag 27 oktober: 13:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag 28 oktober: 10:00 uur - 18:00 uur
Zondag 29 oktober: 10:00 uur - 18:00 uur

Locatie: WTC Expo, Leeuwarden, Nederland
website:www.classicsnl.nl

29 okt - OSL HERFSTKLEURENRIT

29 oktober

OSL HERFSTKLEURENRIT

Zondag 29 oktober 2017 is het weer tijd voor de OSL Herfstkleurenrit. Ca. 125 km door de prachtige herfstkleuren van Zuid Limburg e.o.

Locatie: Elsloo, Nederland

Meer informatie: oldtimerstallinglimburg.nl

11 nov - BRABANTS RONDJE

11 november 2017

BRABANTS RONDJE

15e Brabants Rondje van De Baronierijders.

Locatie: Waalwijk/Drunen, Nederland
Meer informatie: baronierijders.nl

17 t/m 19 nov INTERCLASSICS BRUSSELS

17 t/m 19 november 2017

INTERCLASSICS BRUSSELS

Op 17, 18 en 19 November 2017 staat Brussel drie dagen in het teken van InterClassics Brussels met de mooiste en meest exclusieve oldtimers en alles wat daarmee te maken heeft, van onderdelen tot automobilia. Het grootste oldtimerevent van België!

Centrale thema’s dit jaar zijn “The Big Five- Presenting The European National Motor Museums ” en “Cyclecars & Grand Sport”. InterClassics Brussels is daarmee een absolute must voor elke autoliefhebber!

Locatie: Brussel, Belgie
Meer informatie:www.interclassics.be

25 t/m 26 nov EELDE CLASSICS

EELDE CLASSICS

Eelde Classics 2017
Flowerdome - Eelde
Entreeprijs  12,50, tot 12 jaar gratis (met begeleiding volwassenen)
Openingstijden 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: Flowerdome, Eelde, Nederland
Meer informatie oldtimerbeurs.net

2 december NAMAC BEURS Houten

NAMAC BEURS

Met honderden standhouders uit heel Europa en meer dan een kilometer aan standtafels is de NAMAC-ruilbeurs in de afgelopen decennia uitgegroeid tot de grootste ruilbeurs van modelauto’s in Europa. Alle denkbare schalen en soorten miniaturen zijn hier te vinden. Van oude Dinky’s tot de nieuwste Norevs, ze zijn te vinden in Houten.

Bezoekers zijn welkom vanaf 10 uur, de beurs sluit om 3 uur. Niet-leden betalen 5 euro toegang, kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.


Locatie: Meidoornkade 24, 3992 AE, Houten, Nederland
Meer informatie: namac.nl

2 t/m 10 dec ESSEN MOTOR SHOW

ESSEN MOTOR SHOW

Automobile, Motorsport, Tuning, Classics, Show & Action - 50. Verkaufsmesse für Oldtimer, Historik-Motorsport, Classic + Prestige.

Locatie: MESSE ESSEN, Norbertstrasse, 45131, Essen, Duitsland
Meer informatie:siha.de

10 dec WINTER CARS & COFFEE

WINTER CARS & COFFEE

Na de succesvolle zomereditie van Classic Cars & Coffee organiseert Classic Park op zondag 10 december Winter Cars & Coffee. Presenteer uw klassieke, speciale of exclusieve auto onder het genot van een lekkere kop koffie of warme chocomel en maak kennis met mede-autoliefhebbers. Natuurlijk is het ook mogelijk het museum te bezichtigen. Door deelname aan de evenementenregeling is het ook mogelijk om met uw geschorste auto naar Boxtel te komen.

Iedereen is welkom bij Classic Park om zijn/haar trotse bezit te tonen. Wij maken in eerste instantie geen onderscheid in merk of type. Klassiekers van meer dan 40 jaar oud krijgen een speciale plaats aangewezen.

Valt uw auto niet onder de genoemde categorieën dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan parkeren op de speciale bezoekersparkeerplaats. Ook voor klassieke motoren zullen wij een apart gedeelte reserveren op het hoofdterrein.


Locatie: Koppenhoefstraat 14, 5283 VK, Boxtel, Nederland
Meer informatie: www.classicpark.nl